a nép levében

A nép levében lenni a legjobb dolog. Együtt főni és együtt lenyeletni. Erre számíthatsz. És ha Te azt hiszed, más vagy, nagyon tévedsz. Te is benne fősz a nép levében, csak még nem fogtad fel, nem jöttél rá. A ráébredéshez egyetlen jó tanácsunk lehet: csak semmi finnyáskodás!

Facebook

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Friss topikok

Linkblog

Senki sem jobboldali Magyarországon

2010.04.15. 21:30 a nép levében

Amikor Gyurcsány pajtás bejelentette, hogy konvergencia program - haj, emlékszik még arra valaki! -, akkor a nép leve már azt az igét hirdettem, hogy a maradék államháztartási vagyonból, ami ott lötybölődik az országkassza fenekén, mindenkinek alanyi jogon egy teljes év ingyenes pszichológusi ellátást kellene biztosítani. Akkor legalább mindenki egy kicsit tisztába került volna magával, és azzal, hogy valójában mennyire reménytelenül csak magáért felel. Miután mindenki végigülte volna a saját - ahogy az úgymond konzervatívéknál szokás mondani - esztendőnyi Popper-kurzusát, akkor talán érdemes lett volna belevágni abba a bizonyos konvergencia programba, még akkor is, ha gyakorlatilag teljesen gallyra vágta volna ez a pszichoaction az országkasszát. Merthogy utána a teher és annak viselése azért mégiscsak belátható dolog lett volna, mármint a terápián alanyi jogon áteső embereknek.

Akkor például születhettek volna ilyen kijelentések, hogy aszongya, basszus hiszen én nem is vagyok konzervatív értékrendű, mert minden hétvégén segg részegre iszom magam.

tovább »

süti beállítások módosítása