a nép levében

A nép levében lenni a legjobb dolog. Együtt főni és együtt lenyeletni. Erre számíthatsz. És ha Te azt hiszed, más vagy, nagyon tévedsz. Te is benne fősz a nép levében, csak még nem fogtad fel, nem jöttél rá. A ráébredéshez egyetlen jó tanácsunk lehet: csak semmi finnyáskodás!

Facebook

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Friss topikok

Linkblog

LMP tüntetés - ahogy senki sem látta

2011.12.25. 22:46 a nép levében

Egyáltalán nem jelent semmilyen különös kihívást, ha az ember ismert sajtótermékek nevét bemondva készít interjút egy tüntetésen. Azt sem tekinthetjük valami nagy was ist dasnak, ha valaki PRESS feliratú, világítós, kukásmellényben állat jó képeket és felvételeket készít.

A nép leve természetesen elismeri a sajtó ilyetén teljesítményét, de nem ájuldozik. A nép leve teljesen ismeretlenül, komoly szorongásokkal érkezett erre a tüntetésre, hogy elkészítse működése első videós anyagát. És elképzeléseiben nem is kellett csalódnia: a nép leve nem mert megkérdezni senkit sem, nem jutott az első sorokban állók közelébe, a színpadról nem is beszélve! Csak a hátsó sorban szorongott, nem mert együtt kiabálni a tömeggel, nehogy elrontsa a felvételt.

Azonban mindezektől függetlenül érdekes mondatokat sikerült kameravégre kapnia, és kicsit romantikázott, és ahogy egy ilyen tüntetésen illik, meg is hatódott. Nézzétek!

 

süti beállítások módosítása