a nép levében

A nép levében lenni a legjobb dolog. Együtt főni és együtt lenyeletni. Erre számíthatsz. És ha Te azt hiszed, más vagy, nagyon tévedsz. Te is benne fősz a nép levében, csak még nem fogtad fel, nem jöttél rá. A ráébredéshez egyetlen jó tanácsunk lehet: csak semmi finnyáskodás!

Facebook

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Friss topikok

Linkblog

Miért kell egy tehénnek tolatnia?

2015.09.26. 16:46 adjatok neki

Gondoltad volna, hogy a teheneknek is van ügyességi versenyük? Pedig van. Tolatni kell, nem szabad összeszarni a versenypályát, mert pontlevonás jár érte, meg ilyenek. Én mindezt az OMÉK állatos pavilonjában láttam ma. A speaker úr azt mondta, hogy amit a tehenek elő fognak adni, azok mind-mind életszerű feladatok, ilyeneket a tehén nap mint nap végrehajt. És hogy ezért van ez a verseny, merthogy valamelyik tehén ügyesebben, valamelyik meg kevésbé ügyesen adja elő. A gondozók pedig nem akarták ettől a kis örömtől megfosztani a jószágokat. Hadd versenyezzenek, hadd lássanak világot... 

 

Mondjuk, hogy ok.

 

De akkor az miért egy kötelező versenyelem, hogy a tehénnek egy dobogóra kell állnia és megvárni, míg fotó készül róla? Ez egy kicsit gyanús.

 

Szerintem az az igazság, hogy egyszer egy tehènpásztor döglött a csorda mellett, a tehenek legeltek, meg legeltek és még egy kicsit legeltek, aztán kérődztek, meg kérődztek, aztán megint kicsit kérődztek. A pásztor pedig már mindent végigfurulyázott, amit tudott, kifaragott mindent, ami a kezeügyébe került, ráadásul már ötször maszturbált is, és már az is csak gyötrelem és fájdalom volt, a kéj már régesrég tovaillant, és még mindig nem volt este, úgyhogy valamit kellett még csinálnia.

 

Lökdösni kezdte a teheneket, aztán az egyik egyszercsak hátra felé kezdett menni.

- Nocsak, nocsak! - mondta a pásztor és gondolt egyet. Elkezdett foglalkozni a tolató tehénnel. Amikor a tehén kiválóan tolatott, áthívta pásztor komáját, megmutatta neki a csudát. A koma hazament, megtanította ő is a tehenet, de hogy többet mutasson, még szlalomra is kényszerítette a jámbor jószágot.

 

A történetet innen már mindenki tovább tudja egyedül is gondolni, jelenleg a tehénnek fotózkodnia kell egy dobogón, pár év múlva pedig fel kell tudni töltenie a képet a facebookra.

Hallom én a fejlődés irgalamtlan tempót diktáló paracsszavait, de ennek a mutatványnak. az értelme még akkor sem világos

 

Azt hiszem, akkor kerülünk legközelebb a megértéshez, ha a tehén ügyességi versenyt a szabad művészetek közé soroljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nepleveben.blog.hu/api/trackback/id/tr927837588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása